Benvinguts al nou Blogvalldigna, disculpeu però estem en periode de proves i canvis

diumenge, 29 d’agost del 2010

Tenim un repte: InfoTV torna, si tu vols




'Tenim un repte: InfoTV torna, si tu vols'. Eixe és el lema de la campanya que ha llançat InfoTV i que pretén aconseguir un miler de subscriptors, a una mitjana de cent euros anuals, per fer possible que el nostre canal, ara en Internet, torne a funcionar amb plenitud i regularitat. Els responsables de l'empresa s'han compromés a invertir totes les quotes dels abonats en la contractació de periodistes i en les despeses que genere la nova etapa. Amb motiu de la pròxima assemblea d'accionistes, InfoTV ha fet una crida a tots els seus socis perquè col·laboren en el repte: es tracta de tornar a ser una televisió de servei públic i un referent per als ciutadans progressistes i valencianistes, que tractarà la informació amb dignitat i professionalitat. Això només es pot aconseguir amb uns ingressos estables. El problema és que en l'àmbit d'Internet i en plena crisi, eixos ingressos no poden arribar per la via de la publicitat. Per això, l'empresa de comunicació ha apostat per les subscripcions, aportacions voluntàries de 100 euros a l'any (que són les recomanades), encara que també s'ha donat opció a marcar la xifra de 500 euros o qualsevol altra que es desitge.

Eixes aportacions, amb l'objectiu d'arribar als 100.000 euros, serviran per a reactivar una televisió diferent, "que escolte i deixe parlar a tots, que no manipule la realitat, que no amague les notícies i que respecte la nostra llengua i la nostra cultura", tal com diu el manifest.

Per a més informació, podeu prémer sobre el bànner situat ací a la dreta i entrareu en un pdf que podeu emplenar i enviar per correu electrònic a info@infotelevisio.com o bé imprimir-lo i remetre'l a InfoTV. Carrer de Salamanca, 27, 10ª. 46005 València.

InfoTV, mentre no canvie la situació social i política al País Valencià, té vedat l'accés a la televisió digital. Però podrà funcionar des d'Internet com a infotelevisio.com. Canviem, però el joc net i el compromís amb els ciutadans són els mateixos. Per oferir tots els colors de la llibertat. Per obrir espais