Benvinguts al nou Blogvalldigna, disculpeu però estem en periode de proves i canvis

diumenge, 10 de gener del 2010

AMANIDA PEIOT a la casa de la cultura de Tavernes

dissabte 9 de gener de 2010

Hem assistit a la presentació del disc d'AMANIDA PEIOT a la casa de la Cultura de Tavernes. Podem dir com a resum que de música van sobrats però o bé els micros o bé la vocalització o preparació, ha fet que les lletres se'ns escaparen. Però com hem dit, molt bon rock simfònic de moments amb tendencia a la fusió amb uns bons intrumentalistes a la trompeta i saxos. Extraordinaria l'aportació de Remigi Palmero amb eixa seguretat que dona un guitarra experimentada com és el cas de tindre el Remigi al costat.

Hem de destacar la presentació amb unes filmines que va deixar vore l'encant de la crítica a la destrucció per la modernitat excessiva del camp, aixi com el començament amb unes sombres xinesques que sinceramnet ens varen agradar molt i on la seua musica, sense veus, va calar com a presentació, entre Dir Strait o L'Elèctrica Darma.

En fi no podem deixar de ressenyar la presentació de la banda AMANIDA PEIOT fent una parodia de l'escriptor de Sueca Joan Fuster, que ací la veu va estar molt ben imitada, així com el personatge. Bon vent i barca nova a aquest grup que s'ho mereix i per tant La Cotorra els seguirà, encara que positivament pensem que no estaria mal millorar la part vocal d'una bona banda, i cercar unes lletres que no foren per autoconsum. Té mimbres i cal treballar-los.
Amanida Peiot són Francesc Burgos (veu i guitarres), Josep Lluís Escrivà (veu i guitarra elèctrica), Santiago Tormos (baix) i Manolo Sánchez Prinetti (bateria)i donen un pas avant en la seua carrera musical després de sis anys experimentant amb la seua música.
El nom d’Amanida Peiot és en honor del nom artístic que usava una mestra mexicana, d’origen català, en els recitals de contes que oferia arreu del desert de Chihuahua, on visqué des què els seus pares arribaren exiliats en acabar la guerra civil espanyola.

font: la cotorra de la vall