Benvinguts al nou Blogvalldigna, disculpeu però estem en periode de proves i canvis

dimecres, 24 de febrer del 2010

Ni per a uns ni per a altres: decisió salomònica i... una nova empastrada!!


dimecres 24 de febrer de 2010
Font: La cotorra de la Vall

Els centres de la Valldigna han rebut ja, per correu certificat i urgent, la decisió final de la Conselleria d'Educació respecte a l'adscripció als instituts.
La decisió ha estat salomònica, ni per a uns ni per a altres o si voleu "divideix i venceràs": els alumnes de Benifairó aniran a l'IES Jaume II el Just i els alumnes de Simat a l'IES "La Valldigna", encara en construcció (a la fotografia).

L'adscripció queda així:
Al Jaume II el Just: Magraner, Alfàndec i Benifairó.
A La Valldigna: Sant Miquel, Divina Aurora i Simat.

La carta rebuda en els centres diu que pròximament es publicarà en el DOG i que apareixarà com una rectificació del que es va publicar temps arrera. O siga, alli on deia "tal i tal" havia de dir realment "tal i qual".
No sabem el que pensarà d'això el nostre govern municipal, però igual coincideix amb el que hem escoltat avui de professionals de l'educació i no professionals: una "empastrà".
Quin poc trellat! Els alumnes que es desplacen els envien a dos centres diferents. I això vol dir quadrar horaris per facilitar el transport, tindre en compte el temps per creuar Tavernes i l'autobus eixir de Simat un quart d'hora o més de la que caldria, o posar dos autobusos, un per a Simat i un altre per a Benifairó, etc. etc.
En resum un desgavall, en el que ha estat no una decisio tècnica i mirant el bé educatiu sino política. I malestar en Simat i Benifairó, que avui mateix han començat a mobilitzar-se i arreplegaran firmes, i fins i tot, pensen estudiar i si es possible recòrrer la decisió per la via judicial.

Seguirà...