Benvinguts al nou Blogvalldigna, disculpeu però estem en periode de proves i canvis

dilluns, 8 de març del 2010

SIMAT contraprograma coincidint amb el lliurament dels PREMIS VALLDIGNA


Publicat per alfandech in > Simat, * ValldignaDigital - 8 Mar, 2010

El Departament de Comuniciació de l'Ajuntament simater acaba d'emetre una nota informativa sobre la presentació de l'obra "Un Estiu a l´Infern", el nou llibre del valler SICO FONS i que serà presentat per la també vallera i afincada a Simat Melanie Puig al Mercat de Simat a les 19:30h el divendres dia 12 de març.

L'acte coincideix amb els actes del lliurament dels PREMIS VALLDIGNA 2010 i la presentació del llibre "Música i Societat a Tavernes de la Valldigna. La banda de música i la seua historia" d'Eduardo Arnau i Joan Carles Gomis, on també hi ha prevista una actuació del COR DE CAMBRA QUINZE DE MARÇ.

No és la primera vegada que SIMAT contraprograma coincidint amb actes d'altres administracions valldignenques i/o Ajuntaments veïns. El passat 1 d'agost (botan-se el protocol no escrit de no coincidència d'actes festius a Benifairó i Simat) l'ajuntament contraprogramava la nit de disfresses coincidint amb la tercera edició del FESTIVAL MÉS QUE ROCK, provocant la protesta de l'Ajuntament de Benifairó i el malestar de les diferents entitats valldignenques que hi donaven suport al festival. Aquest és un eixemple més de la descoordinació cultural què és viu a la Valldigna que ha anat "in creccendo" els dos darrers anys.