Benvinguts al nou Blogvalldigna, disculpeu però estem en periode de proves i canvis

diumenge, 14 de juny del 2009

Centenars de persones es manifesten a València per exigir la dimissió de Camps PDF a/e
dissabte, 13 juny 2009
Font:llibertat.cat

camps_dimissiMés d'un miler de persones, segons l'organització, i menys de dues centes segons la policia local, s'han concentrat avui dissabte a la plaça de Manises de València per demanar la dimissió del president de la Generalitat Valenciana, Francisco Camps. Sota el lema "No a la corrupció, Camps dimissió", la marxa s'ha fet per demanar el cessament immediat de Camps arran de la seva imputació al Cas Gürtel.

Durant la manifestació s'ha llegit un manifest en el que s'instava el president a "reconèixer els errors comesos i acceptar-ne les conseqüències".

El Col·lectiu Contra la Corrupció, sorgit d'un grup de Facebook, ha demanat que s'aclareixi quants diners va costar la visita de Benet XVI, la Copa Amèrica i el Circuit de Fòrmula1. També ha qüestionat la permanència d'alguns membres del PP, com ara el president de la Diputació de Castelló, Carlos Fabra, o el de la Diputació Valenciana, Alfonso Rus.

"Camps, Costa, volem una resposta", "Costa a Picassent, Camps a Fontcalent" o "T'estime un ou, fes-me un traje [vestit] nou", han estat les consignes més cantades durant la marxa, a la qual s'hi han adherit col·lectius com Escola Valenciana, Acció Cultural del País Valencià, el Bloc Nacionalista Valencià, Iniciativa del Poble Valencià, Esquerra Unida del País Valencià o l'Associació de Veïns del Cabanyal-Canyamelar.

Per saber-ne més:

Compte enrere pel President -Llibertat.cat

Francisco Camps i Ricardo Costa, imputats pel 'cas Gürtel' -Llibertat.cat

Manifestació contra la corrupció dissabte a València -Llibertat.cat