Benvinguts al nou Blogvalldigna, disculpeu però estem en periode de proves i canvis

divendres, 4 de desembre del 2009

L'Aplec Excursionista dels Països Catalans

Una vegada més, les comarques valencianes acullen un Aplec Excursionista dels Països Catalans, aquesta vegada el que fa 33. Serà els dies 4, 5, 6, 7 i 8 de desembre als pobles de Benifairó i Simat de la Valldigna.

Ara que celebrem l'aniversari de l'arribada a les comarques centrals del País Valencià dels repobladors mallorquins, convidem a la potent xarxa d'entitats excursionistes dels Països Catalans a acudir a unes terres que, tot i ser famoses per la seua història, són poc conegudes excursionísticament més enllà de les comarques centrals valencianes. Us convidem a recòrrer la serra de Corbera de cap a peus, a pujar al Mondúver i a provar de localitzar Es Vedrà des del cim de la Safor. Esperem, per tant, que aquest siga un Aplec de descoberta i redescoberta. De trobada i de retrobament d'uns Països Catalans conscients i lliures algun dia.

Des dels grups organitzadors i els ajuntaments implicats us animem a que us apropeu a la Valldigna i esperem poder oferir-vos un bon 33è Aplec Excursionista dels Països Catalans.

Salut i aplec!

La Valldigna-Safor, País Valencià.




INSCRIPCIÓ PRÈVIA

Per a tots aquells que vulgueu inscriure-us amb antelació, podeu fer l'ingrés al número de compte de Caixa Rural 3188 0046 17 2129083925

Els preus de l'aplec són:
10 euros per a federats o membres de la Universitat de València
12 euros per a la resta

Al següent enllaç del web de l'ajuntament de Benifairó teniu la butlleta electrònica. Hi cal omplir tots els camps amb asterisc i adjuntar en jpg el justificant del pagament i, si és el cas, la targeta federativa o el carnet de la Universitat de València.

De totes maneres, la inscripció podrà fer-se al mateix aplec, des de la vesprada del 4, a la carpa (enfront del monestir de Santa Maria de la Valldigna, a Simat). Els preus seran els mateixos i inclouran les mateixes coses (acampada, excursions, concerts, exposicions, entrada a l'actuació de Xavi Castillo)

On menjar