Benvinguts al nou Blogvalldigna, disculpeu però estem en periode de proves i canvis

divendres, 16 de juliol del 2010

El feixisme toca a la porta

16 juliol de 2010 a ,

Direu que exagere, que l’afirmació nacionalista espanyola a propòsit del campionat mundial de futbol ha sigut un episodi més de l’Espanya centralista, amb la col·laboració de tutti quanti. Estareu buscant la mateixa calma, la mateixa sensació reconfortant dels que fan pinya unitària contra els que accepten les diferències, la complexitat, els altres. Estareu seguint les passes nítidament clares dels feixistes.

En un moment de crisi del sistema, a més d’econòmica, guanyar l’Espanya el campionat mundial de futbol ha servit per a netejar i polir els conceptes feixistes.

Tan tranquil·la que seria una Espanya enrotllada amb la seua maternal bandera! Una Espanya finalment unida! Una Espanya que, sense tendències i idiomes disgregadors, fóra l’enveja del món!

Una Espanya que tinguera la llibertat d’un sol cap i una sola ordre!

Inquietaven els jueus la pau natural dels nazis? S’eliminaren els jueus, i problema resolt. Tot i que falsa, no hi ha solució més efectiva que fer desaparéixer el problema. Doncs, rasqueu, rasqueu entre els vostres més pròxims. Observeu amb paciència el resultat que ha tingut en el seu cervell la campanya espanyolista. Després o d’ací un temps, en parlarem. Fins i tot hi trobareu d’aquells que abans havien reprimit el seu autoodi.