Benvinguts al nou Blogvalldigna, disculpeu però estem en periode de proves i canvis

dimecres, 21 de juliol del 2010

Reglament XXI Volta a peu

REGLAMENT XXI VOLTA A PEU SIMAT DE LA VALLDIGNA
DIUMENGE 25 DE JULIOL DE 2010 a les 20:00 HORES (Prova única)

1. L’Ajuntament de Simat de la Valldigna organitza la XXI Cursa Popular a Simat de la Valldigna, amb la col.laboració del Club de Còrrer La LLebre, amb un recorregut de 7000 metres (nou circuit degut a les obres a la xarxa viària del casc urbà).
2. La cursa tindrà lloc el diumenge 25 de Juliol a les 20:00, i constarà d’una única prova. Aquest any s’han hagut d’anul·lar les curses infantils per motius diversos.
3. Les inscripcions es podran fer al punt delimitat junt a la línea de sortida fins a mitja hora abans del començament de la cursa. Hi haurà nova ubicació de la sortida i l’arribada a 100 metres de la Font Gran i al costat del Monestir.
4. Al retirar el dorsal caldrà pagar un euro per a cubrir les despeses de l’assegurança d’accidents.
5. Tots els participants inscrits en la cursa rebràn una samarreta commemorativa per participar en la prova; l’entrega d’aquesta es farà abans del començament i al retirar el dorsal.
6. L’organització no permetrà partcicipar a cap atleta que no porte el dorsal corresponent a la cursa i en conseqüència no estiga cobert per la assegurança; en cas d’incompliment d’aquesta norma per algún atleta, l’organització no es responsabilitza de qualsevol accident que puga ocorrer-li.
7. L’assegurança d’accident només cobreix l’itinerari de la prova durant el transcurs de la mateixa, i no els posibles accidents ocorreguts als desplaçaments per a participar en la cursa.
8. Serà obligatori presentar el document d’identitat en cas que l’organització el sol·licite a algún dels participants.
9. Hi haurà Servei de dutxes al poliesportiu municipal per a tots els participants de la prova.
10. L’avituallament estarà ubicat a la meitat de la cursa i la línia de meta.

11. Categories (i trofeus):
SENIOR MASCULÍ

20 A 40 ANYS

TROFEU 3 PRIMERS
SENIOR FEMENI

20 A 35 ANYS

TROFEU 3 PRIMERS
VETERÀ MASCULI

40 O MES ANYS

TROFEU 3 PRIMERS
VETERÀ FEMENI

35 O MÉS ANYS

TROFEU 3 PRIMERS
TROFEUS ALS PRIMERS LOCALS DE CADA CATEGORÍA.

12. A més de les samarretes hi hauràn tots els regals conmemoratius que l’organització puga arreplegar.
13. Tot el que no estiga previst en aquest Reglament es regirà per les normes generals de la F.A.C.V, R.F.E.A. i la I.A.F.F. previstes per a aquest any.
14. Qualsevol reclamació es formularà de forma oral als membres de l’organització mitja hora abans de la finalització de la cursa, els quals resoldran el que estimen convenient segons els criteris dels organismes esmentats al punt anterior.
Publicat per La llebre 0 comentarios