Benvinguts al nou Blogvalldigna, disculpeu però estem en periode de proves i canvis

divendres, 1 d’agost del 2008

Bloc-Tavernes sol·licita a Diputació que retole en valencià

Publicat per valldigna in La Valldigna, Bloc - 30 Jul, 2008

El Bloc de Tavernes sol·licitarà a la Diputació Provincial que siga conseqüent a la situació lingüística de la Valldigna i retole també en valencià els cartells que s’han de posat en el tram de millora de la carretera a la platja. El Bloc recorda que la Diputació de Valencia és la responsable del manteniment i obres de la comarcal que uneix Tavernes amb la platja.

El partit nacionalista ha decidit enviar un escrit a la demarcació de carreteres de la Diputació per tal que modifique els cartells que ja hi ha col·locats, tots en ells en castellà, i efectue la retolació almenys en valencià i castellà. Per al Bloc la retolació en la nostra llengua autòctona sembla lògica quan afecta a una zona valencianoparlant i també per seguir la pauta que hi ha en la resta de la carretera, retolada en valencià.

El Bloc vol també informar que, davant els comentaris que ve rebent dels veïns sobre les obres i el resultat final, esperarà a la inauguració i a que estiguen totalment acabades per a fer una valoració de les mateixes.

Tanmateix, tot indica que la nova carretera no serà capaç d’absorbir tot el tràfic que arriba a la platja i menys si tenim en compte les possibles futures ampliacions del nucli urbà de la Platja. Abans teníem dos carrils i ara continuem tenim dos carrils, si del Bloc depenguera la carretera que va des de Tavernes a la Platja tindria quatre carrils i també carril per a bicicleta.