Benvinguts al nou Blogvalldigna, disculpeu però estem en periode de proves i canvis

diumenge, 15 de març del 2009

DIUMENGE, 15/03/2009
Font:Vilaweb

El sastre de Francisco Camps trenca el silenci i acusa el president valencià

Diu que Camps el va trucar molt nerviós per saber si hi havia factures · La Generalitat valenciana ha anunciat aquesta tarda que emprendrà accions legals per a defensar Camps

El sastre José Tomás, que hauria fet els polèmics vestits del president valencià, ha trencat el silenci, tot i ser un dels testimonis del ‘cas Gürtel’. En una entrevista a El País, Tomás diu que Camps li va trucar molt nerviós per saber si hi havia factures al seu nom i que li prenia les mides a l'hotel Ritz de Madrid. Davant d'aquestes acusacions, la Generalitat valenciana ha anunciat aquesta tarda que emprendrà accions legals per a defensar Camps.

Tomàs també ha dit que un dels principals acusats d'aquesta trama de corrupció pagava els vestits de Francisco Camps amb bitllets de cinc cents euros. Després de declarar davant del jutge Garzón, Tomás va ser acomiadat de la feina. Francisco Camps ja ha negat totes aquestes acusacions: 'una nova mentida, que a més es contradiu amb la mentida de la setmana anterior', ha dit Camps en referència a la suposada relació amb la pressumpta trama de corrupció que afecta al PP i que investiga el jutge Baltasar Garzón.