Benvinguts al nou Blogvalldigna, disculpeu però estem en periode de proves i canvis

dijous, 19 de març de 2009


PSOE i PP voten en contra dels interessos de Benifairó


El ple de dilluns de Benifairó va assajar el futur Pacte PP-PSOE d’Euskadi. Tots dos partits, agafadets de la maneta, votaren en contra de la proposta de parcel·la consolidada que feien els tècnics municipals en compliment del que li demana la Conselleria a l'ajuntament.
El vot conjunt del PSOE i PP tombava una proposta que defensava els drets de tots els afectats de la zona a urbanitzar, molts particulars i Frutas Tono, i beneficia només a Frutas Bollo. L'empresa demanava i ho pot aconseguir gràcies al PSOE i PP que es considere com a zona urbana uns 4000 metros de terrenys en instal·lacions que no están urbanitzats en el sector B. Unes instal·lacions autoritzades per Agustí Pascual en zona no urbanitzada fa anys i quan no hi havia PGOU.
La decissió del PSOE i PP pot costar a cada familia de Benifairó sobre els 1.000 euros. També afecta al Sector Industrial A perquè les infraestructures comuns de dos transformadors, una redona i el clavegueram han de ser gastos compartits per als dos sectors, pero la postura del PSOE i PP pot determinar que totes aquestes carregues les haja de suportar el Sector A, i es produiria una sobrecarrega de prop 1.000.000 d’euros.
Ara s’entén que cap empresa vulga mamprendre les obres del Sector A. La decicisó del PSOE i PP afectarà sens dubte a la instal·lació de noves indústries a Benifairó. De fet alguna empresa tenia terrenys comprats i se n'ha anat a Polinya pel endarreriment de polígono industrial de Benifairó.
En el ple, ni PSOE ni PP argumentaren res ni explicaren perquè anaven en contra els interessos del poble que están obligats a defendre com a regidors. El PSOE va dir que per coherencia en el que havien fet sempre defensaven a l’empresa i que mantenien la postura de negociar amb Frutas Bollo. Això no és possible i demostra que desconeixen la llei: primer cal la reparcel·lació, saber quina és la parcel·la i després ja es pot permutar, mai abans sense saber que es permuta o voler permutar una cosa que no es seua, com són els vials i zones dotacionals que están obligats a cedir.


I una pregunta: ¿Com és pot ser tan babau i creure's que José Luis Ferrando, que forma del govern municipal, anava a abstindre’s, com li havia dit a l'alcalde?.
Jesuset, fill, ¿de què va en aquest món de llops i interessos creats? ¿Què s’havia cregut que tots són com vosté, incapaç de vendre’s als interessos d’un altre?
I a pagar-ho? El de sempre: Benifairó.

Font:La Cotorra de la Vall