Benvinguts al nou Blogvalldigna, disculpeu però estem en periode de proves i canvis

dimarts, 7 d’abril del 2009

Proposen fer el trenta tresé Aplec Excursionista a La Valldigna PDF
dimarts, 07 abril 2009

L'Aplec d'enguany està previst entre el 4 i el 8 de desembre.

En una nota de premsa remesa des del CASAL JAUME I de Gandia l'organització de la MARXA INTERCOMARCAL proposa la celebració del proper APLEC EXCURSIONISTA DELS PPCC en desembre a La Valldigna, i anúncia la 1ª Marxa Intercomarcal El Comptat - La Vall D'albaida - La Costera a hores d'ara en preparació.

 El plantejament s'ha fet dins de la segona edició de la Marxa intercomarcal pels Països Catalans - La Ribera - La Valldigna - La Safor que es va dur a terme el passat cap de setmana i que tenia com seus logístiques els municipis valldignencs de Benifairó i Simat a la comarca de La Safor.

Les fonts consultades per redacció afirmaven que la trenta tres edició de l'Aplec és tenia que celebrar a l'Alguer, però que ha estat impossible per qüestions d'infraestructura, aleshores i des de l'organització es va proposar que es fes al País València, on onze entitats muntanyenques han proposat com a indret del futur esdeveniment LA VALLDIGNA. El 32é Aplec és va celebrar en desembre del 2008 a Montserrat (Principat de Catalunya).

NOTA de PREMSA emesa des del Casal Jaume I de Gandia:

Amb la participació de més d’un centenar de persones, la Marxa Intercomarcal pels Països Catalans de la Ribera, la Valldigna i la Safor es consolida. Els grups organitzadors, Viarany, Maulets i Independentistes de la Safor, valoren molt positivament l’acollida de la iniciativa entre participants, veïns i autoritats locals.

A més a més, des de Viarany ha presentat la 1ª Marxa Intercomarcal del Comtat, la Vall d’Albaida i la Costera, que està en fase de preparació, i ha anunciat que s’ha fet la proposta que el 33è Aplec Excursionista dels Països Catalans s’organitze a la Valldigna.

Per saber-ne més:

ValldignaDigital -anunci i seguiment del 33é Aplec Excursionista

La pujada al Mondúver clou la Marxa Intercormarcal -Llibertat.cat

Fotos de la darrera Marxa Intercomarcal - jocamanxtv

Excursionistes d'arreu del país s'apleguen a Montserrat -Llibertat.cat

XXXII APLEC EXCURSIONISTA DELS PAÏSOS CATALANS (pdf)-programa oficial