Benvinguts al nou Blogvalldigna, disculpeu però estem en periode de proves i canvis

dimarts, 1 de setembre del 2009

dilluns, 31 / agost / 2009

Font :la cotorra de la vall

¿Nit de Rock local sense grups locals?


La “Nit de Rock” local anunciada per al divendres, dia 11, com a acte previ a les Festes del Poble pot ser no se celebre. Almenys, no se celebrarà amb grups de Tavernes.
Els grups locals han pres la determinació de no actuar eixa nit. Els motius, ens diuen que, són poca ajuda municipal als grups locals, demostrada amb la ridiculesa de pagar 150 euros a cada grup, quantitat que diuen és la mateixa d’anys i anys. Atenció, els 150 euros son per a tot el grup, no per a cadascú dels quatre o més músics que tenen. O siga, si se’ls trenca una corda, els ix el canvi de tot el cordatge més car.
Un altre grup afirma també que no poden tocar amb eixes condicions perquè altres facen el negoci potser referint-se a la barra de la festa. Tampoc ha agradat que els digueren que si no tocava algún grup no passava res, en tenien altres disposats a actuar debades.
La bona qüestió és que al dia d’avui, sempre segons les informacions que tenim, cap dels 13 grups vallers de rock actuarà eixa nit. La determinació està ja presa i si no canvien coses, i moltes han de canviar, ens asseguren que cap dels tres grups previstos inicialment ni tampoc cap de tota la resta - Supertrips, Madame X, Destroy, Blue Hotel, Dos Dosis, Chakra, Locos del Desvan, Parrakos, La Granja de Maggie, P-bur, Metall, Perversions i Brossa de Riu- actuaran la nit del dia 11.