Benvinguts al nou Blogvalldigna, disculpeu però estem en periode de proves i canvis

divendres, 2 d’abril del 2010

El desenllaç, arriba a les llibreries

2 abril de 2010

Perifèric Edicions acaba de publicar “El desenllaç” de Lourdes Boigües, obra guardonada amb el Premi de narrativa juvenil Benvingut Oliver que ja es pot trobar a les llibreries.

Lourdes Boïgues (Simat de la Valldigna, 1968) és llicenciada en dret per la Universitat de Valencia. Ha publicat les obres Estel estel·lar; La taverna del bandoler, amb la qual va guanyar el Premi Carmesina; Una iguana al monestir, El secret de Caterina Cremec amb que va guanyar el Premi Enric Valor 2007 i La mascota que no existia, que fou guardonada amb el premi Vicent Silvestre 2008.

El desenllaç.

Quan Beatriu rep un missatge anònim, la seua vida comença a complicar-se. Per si no tenia prou amb la seua extensa família, ara apareix en escena un estudiant nord-americà amant de la literatura valenciana.

A més, Amanda, la secretària perfecta de sa tia, no deixa d’emprenyar-Ia amb amenaces sospitoses. A pesar que odia els misteris, a Beatriu no li quedarà més remei que investigar l’anònim per a topar-se amb la resposta de tots els enigmes que I’han apartada del clan familiar.

No sap que, abans que ella nasquera, al segle XVI, Margarida Sabater ja lIuitava per desfer-se d’unes arrels tan feixugues que li impedien avançar. Allò fou quan els jueus conversos patien la persecució del Sant Ofici, quan la societat fanàtica i ignorant creia en bruixes i malediccions. Perquè ara ningú no hi creu, o almenys això pensava Beatriu.

Podeu saber més sobre l’obra des d’ací.