Benvinguts al nou Blogvalldigna, disculpeu però estem en periode de proves i canvis

dimarts, 27 d’abril del 2010

Olegario Alario seleccionat per als campionats d'Espanya

dimarts 27 d’abril de 2010El corredor Olegario Alario Peig de l'equip de carreres per muntanya "Mancomunitat de la Valldigna" del Grup Muntanya Valldigna ha sigut seleccionat per a representar al País Valencià i formar part de l'equip de carreres per muntanya de la Federació d'Esports de Muntanya i Escalada de C.V, en el Campionat d'Espanya de Carrera Vertical.
El corredor de Simat de la Valldigna competirà en les quatre proves del Campionat d'Espanya de Carrera Vertical, de la Federació Espanyola d'Esports de Muntanya i Escalada. Les proves se celebraran en territori Espanyol i la darrera en territori Valencià.
El corredor de la Valldigna representarà a tot el País Valencià, en esta modalitat de carreres tècniques per muntanya. La primera prova es celebrarà en dia 8 de maig en ATXONDO – BISCAIA, la segona prova l'1 d'agost en BRAÑOSERA – PALÈNCIA, la tercera prova el 28 d'agost MONACHIL – GRANADA i la ultima prova de la copa d'Espanya finalitzarà el dia 7 de novembre al País Valencià, a FINESTRAT – ALACANT.
Finalment es celebrarà el Campionat d'Espanya de CARRERA VERTICAL de la FEDME el 20 Juny 2010 en PEÑALARA, SANT ILDEFONS a SEGÒVIA.
El corredor de la Valldigna, està il·lusionat en la seua primera elecció com a membre de l'equip de carreres per muntanya de la Federació d'Esports de Muntanya i Escalada de Comunitat Valenciana, ja que representa un nou repte per a ell i un reconeixement a molts anys practicant atletisme, representarà al País Valencià i a la Valldigna, en esta modalitat esportiva, amb molt d'orgull i dedicació.
El corredor simatero ha rebut la felicitació del president de la Mancomunitat de la Valldigna, José Luis Ferrando, de l'Alcaldessa de Simat de la Valldigna Agustina Brines i del President del Grup Muntanya Valldigna Juan Vte. Vercher Gadea.