Benvinguts al nou Blogvalldigna, disculpeu però estem en periode de proves i canvis

diumenge, 18 de gener del 2009

DIUMENGE, 18/01/2009
Font :Vilaweb
Milers de persones es manifesten a València contra els atacs a Gaza.
També hi ha hagut protestes a Palma, Girona i altres ciutats del país
.

Prop de 20.000 persones, segons l'organització (8.000 segons la policia), es van manifestar ahir a València en contra dels atacs israelians a Gaza. Rosana Pastor i Alfons Cervera van llegir el manifest de la protesta, a la qual s'hi van adherir més de 300 entitats. Els participants, molts dels quals portaven banderes palestines van demanar l'aturada de la campanya israeliana hores abans que el govern d'Olmert anunciés un alto-el-foc unilateral.

A Palma uns centenars de persones es van concentrar i han anunciat la convocatòria d'una manifestació per a dissabte vinent. Hi ha hagut manifestacions també en diverses ciutats i pobles. Per exemple, a Altafulla s'han fet cinc minuts de silenci a la una del migdia.
Dues mil persones a Girona

Unes 2.000 persones van participar en una altra manifestació, també ahir, a Girona. Els manifestants, amb banderes i mocadors palestins i alçant fotos de les més de 1.100 víctimes mortals que ha ocasionat el conflicte, han sortit de la plaça Catalunya darrere d'una pancarta que deia 'Aturem el genocidi a Gaza', i s'han dirigit a la subdelegació del govern de l'Estat.

Entre els participants a la manifestació hi havia el secretari general d'Interior de la Generalitat i dirigent d'ICV, Joan Boada.