Benvinguts al nou Blogvalldigna, disculpeu però estem en periode de proves i canvis

dilluns, 22 de desembre del 2008

Xavi Sarrià presenta "Històries del Paradís" a La Valldigna PDF
dilluns, 22 desembre 2008

 Juanjo Penek i Josep Villaroya seràn els encarregats de presentar el text, el proper dilluns 29 de desembre a les 19h al nou auditori municipal.

L'acte clourà amb un acúsitc dels internacionals Obrint Pas, on l'autor es lletrista i vocalista. La vinculació de Sarrià a La Valldigna, es llarga i compromesa, ja que el seu grup ha participat en esdeveniments com el Concert Solidari Contra l'Alta Tensió.

La setmana cultural presenta també l'obra “Els últims moriscos de Benifairó de la Valldigna” de Vicent Sanchis, i un concert extraodinari de la Banda de Música l'Entusiasta de Benifairó.

 El cantant i escriptor Xavi Sarrià presenta el seu primer llibre Històries del Paradís - Bromera, a La Valldigna el proper 29 de desembre a les 7 de la vesprada al nou Auditori Municipal. La presència dels Obrint Pas a Benifairó clourà la setmana cultural que organitza anualment l'ajuntament benifaioner per Nadal i que en aquesta edició tindrà com a escenari el nou espai cultural que ara obri les portes. La vinculació del cantant a La Valldigna, es llarga i compromesa, ja que el seu grup ha participat en esdeveniments musicals celebrats al petit epicentre cultural valldignenc en que s'ha convertit Benifairó: Concert Solidari Contra l'Alta Tensió (2005) 1er Festival Més que Rock (2007) i en la 4ta edició del Festivern el passat cap d'any (2007).

Article socarrat

" Xavi sap que l’art no és estèril en la seua capacitat i voluntat d’incidir. Per això cadascun dels relats hauria d’obrir nous clivells en els lectors que gaudiran de la lectura d’Històries del paradís. Jo així ho desitge també ". [Feliu Ventura - presentació a Barcelona]



* L'auditori, està situat al carrer San Vicent nº 20. 46791 Benifairó de la Valldigna